Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 19. november 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Wibrandtsvej 41, 2300 København S
Jens Frederik Olsen
Fredagscafé

Vi må desværre udsætte foredraget med Jens til foråret. Men der er stadig fredagscafé hvor vi mødes til kaffe, en bid brød og hyggeligt samvær

At være ansat og udsendt som præst af DSUK for en danske menighed i udlandet er et vigtigt, alsidigt og givende embede.

Her møder man mennesker i alle aldre, fastboende som turister for hvem det er vigtigt at kunne samles i en dansk kontekst, med sproget og kulturen som fællesnævner til hverdag, til fest og i sorg.

Med en kirke økonomi og daglig drift som er dybt afhængig af donationer, julebasar og fondsansøgninger, til at være kontaktperson og udlejer af værelser i kirken kollegium samt indgå i samarbejdet med den danske ambassade og danske foreninger er blot nogle af de opgaver man stilles overfor. Opgaver som på mange måder adskiller sig fra opgaverne til en sognepræst i Danmark"

Vores nye sognepræst Jens Frederik Olsen kommer fra en stilling som præst i den danske kirke i Berlin. Denne eftermiddag vil han fortælle om Berlin og hans tid som præst der.

Menighedsplejen er vært og der serveres kaffe, te og kage for 20 kr., alle er velkomne