• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 20. november 2019, Kl. 10:00 til kl. 13:00

Simon Peters Kirke og musikpædagog Nanna Varmer Ipsen inviterer til babysalmesang for forældre med børn i alderen 3 måneder – 1 år.

Babysalmesang er en enestående måde at stimulere barnets sanser og motorik, samt dets musikalske og generelle udvikling. Vi bruger det smukke kirkerum og det store sidelokale til at synge, danse og bevæge os i, og ved brug af salmer, traditionelle børnesange, rim og remser, og rekvisitter som sæbebobler, tørklæder m.m., stimulerer og styrker vi kontakten og det musikalske samspil mellem forældre og barn.

Dette er hermed en god mulighed for sognets nybagte forældre til at aktivere, stimulere og præge deres små børn samt møde andre forældre fra området.

Da der sker utroligt meget med de små, specielt i 6-12 månedersalderen, vil der blive undervist i 3 aldersgrupper: Hold 1 for babyer på 3-6 måneder, Hold 2 for babyer på 6-9 måneder og Hold 3 for babyer på 9 måneder - 1 år+.

Hold 1, kl. 10.00 - 10.45 (3-6 mdr.) Hold 2, kl. 11.00 - 11.45: (6-9 mdr.) Hold 3, kl. 12.00 - 12.45: (9 mdr. - 1+ år)

I pauserne mellem de forskellige hold er det muligt at mødes over en fælles medbragt frokost, amning og hyggesnak.

Pris for otte mødegang: 250 kroner  Vi giver en flot rabat til de deltagere, som ønsker også at deltage i forløb 4. Pris for efterfølgende forløb: 150 kroner.

Der starter nye hold 23. oktober. Tilmelding via hjemmesiden.

Musikpædagog Nanna Ipsen